داک فارسی بانک جامع تحقیق آماده و مقالات جهت استفاده عموم الخصوص دانش آموزان و دانشجویان

محبوبترین محصولات

تماس با مدیر 09393453403 50درصد تخفیف ویژه داک فارسی ها عضویت در کانال تلگرام منابع تحقیق از کتب مرجع و معتبر علمی هستند

اطلاعیه فروشگاه

برای ارتباط با مدیر می توانید از شماره 09393453403 و یا ایمیل docfarsi1@gmail.com استفاده نمایید . برای دریافت فایل در تلگرام هم می توانید به شماره 09393453403 پیام ارسال کنید .

تحقیق آماده در مورد مزایای تولید و مصرف شکر مایع

مزایای تولید و مصرف شکر مایع

 عنوان : مزایای تولید و مصرف شکر مایع 

 فرمت : doc - ورد 2003 ( قابل ویرایش و اجرا در کلیه آفیس ها ) 

 تعداد صفحات : 8 صفحه - صفحه آرایی شده آماده چاپ ، صحافی و ارائه 

 فونت های استفاده شده : b titr و  b trafic (دانلود فونت های مورد نیاز) 

 پشتیبانی  :   09393453403 - 24 ساعته پاسخگو شما عزیزان هستیم - محمدی 

فهرست :


مقدمه: 3
تقسیم بندی شکرهای مایع: 3
روش های تهیهliquid sugar: 3
آنالیز یک نمونه liquid sugar: 4
انواع: liquid sugar 5
روش تولید:inverted liquid sugar 5
مزایای هیدرولیز انزیمی: 6
مزایای مصرف اینورت: 7
منابع: 8


مقدمه :

شکر مایع در مقایسه با شکر گرانولی مزایای زیادی در صنایع دارد. در واقع شکر مایع به عنوان یک محصول نیمه بازساخته شده عمل می کند که در فرایندهای تهیه مواد غذایی برای مصرف مستقیم آماده می باشد بدون این که نیاز به حل کردن، صاف کردن یا پاستوریزه کردن داشته باشد. شکر مایع محصولی تازه با زمان ماندگاری(shelf life) محدود می باشد. انواع مختلفی از شکرهای مایع تولید و به صورت تجاری استفاده می شوند که بر اساس رنگ، نسبت شکر جامد به آب، محتوای خاکستر و نسبت ساکارز به اینورت تقسیم بندی می شود. شکر مایع از چغندر و نیشکر می تواند تهیه گردد.

منابع :


1)www.danisco.com,liquid sugar
2)sugare industry technologists sixty tird annualtechnical conference,direct production of refined sugar and value added productfrom sugar can mills.
3)www.British sugar.com,liquid sugars,invert sugars
4)www.wipo.int,process for refining raw sugar
5)www.sugar Australia.com,process for preparing improvedsugar product
6)www.sugar.org,sugar sweet by nature
7)ensymm company dusseldorf,Germany,Enzymatic productionof invert sugar
8)www.baking.com,liquid sugar
9)www.patent storm.us,process for preparing improved sugarproduct
10)www.British sugar .com,cane sugardecolourisation

منابع از کتب معتبر علمی می باشد.

لینک دانلود را پس از پرداخت دریافت می کنید .

پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است .


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,900 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
mzayay_tvlyd_v_msrf_shkr_mayee_1784884_8141.zip19.5k





نظرسنجی

از کیفیت محصولات سایت راضی هستید ؟