عنوان : مزایای تولید و مصرف شکر مایع
فرمت : doc - ورد 2003 ( قابل ویرایش و اجرا در کلیه آفیس ها )
تعداد صفحات : 8 صفحه - صفحه آرایی شده آماده چاپ ، صحافی و ارائه
فونت های استفاده شده : b titr و b trafic (دانلود فونت های مورد نیاز)
پشتیبانی : 09393453403 - 24 ساعته پاسخگو شما عزیزان هستیم - محمدی
فهرست :
مقدمه: 3
تقسیم بندی شکرهای مایع: 3
روش های تهیهliquid sugar: 3
آنالیز یک نمونه liquid sugar: 4
انواع: liquid sugar 5
روش تولید:inverted liquid sugar 5
مزایای هیدرولیز انزیمی: 6
مزایای مصرف اینورت: 7
منابع: 8
مقدمه :
شکر مایع در مقایسه با شکر گرانولی مزایای زیادی در صنایع دارد. در واقع شکر مایع به عنوان یک محصول نیمه بازساخته شده عمل می کند که در فرایندهای تهیه مواد غذایی برای مصرف مستقیم آماده می باشد بدون این که نیاز به حل کردن، صاف کردن یا پاستوریزه کردن داشته باشد. شکر مایع محصولی تازه با زمان ماندگاری(shelf life) محدود می باشد. انواع مختلفی از شکرهای مایع تولید و به صورت تجاری استفاده می شوند که بر اساس رنگ، نسبت شکر جامد به آب، محتوای خاکستر و نسبت ساکارز به اینورت تقسیم بندی می شود. شکر مایع از چغندر و نیشکر می تواند تهیه گردد.
منابع :
1)www.danisco.com,liquid sugar
2)sugare industry technologists sixty tird annualtechnical conference,direct production of refined sugar and value added productfrom sugar can mills.
3)www.British sugar.com,liquid sugars,invert sugars
4)www.wipo.int,process for refining raw sugar
5)www.sugar Australia.com,process for preparing improvedsugar product
6)www.sugar.org,sugar sweet by nature
7)ensymm company dusseldorf,Germany,Enzymatic productionof invert sugar
8)www.baking.com,liquid sugar
9)www.patent storm.us,process for preparing improved sugarproduct
10)www.British sugar .com,cane sugardecolourisation
منابع از کتب معتبر علمی می باشد.
لینک دانلود را پس از پرداخت دریافت می کنید .
پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب امکان پذیر است .
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
mzayay_tvlyd_v_msrf_shkr_mayee_1784884_8141.zip | 19.5k |